Cand l-am sunat pe politistul care se ocupa de caz , mi-a spus ca este trimis in judecata. Si mie mi se pare cam ciudata treaba luand in considerare ca a trecut cam mult, de atunci. El are si alte plangeri si probleme cu politia la activ, deci sa nu credeti ca este vreun sfant,care face pentru prima data aceste lucruri.
In urma cu aproximativ 8 luni de zile am fost amenintat cu moartea de vecinul din blocul alaturat . Am urmat caile legale: plangere ,politie, daune morale , dosar penal,iar acum dosarul este la parchet lucrandu-se la el.
Din experienta dumneavoastra cam ce verdict ar putea da procurorul? Se va ajunge in judecata , tinand cont ca atunci cand respectivul m-a amenintat ca ma omoara si pe mine si pe familia mea, l-am inregistrat audio-video , fiind de altfel singurele probe si cele mai importante impotriva sa?
Are si ceva probleme psihice, in trecut (acum vreo 4 ani) amenintand-o pe mama mea, fiind sanctionat cu o amenda in valoare de 500 lei.
Poate sa fie luat de exemplu sub tutela mamei sale, sau a altcuiva?. Macar sa raspunda si altii pentru el, daca la 40 de ani, nu e capabil.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de protectie, am aflat si eu . Acum dupa 4 luni, a venit raspunsul si vroiam sa va cer sfatul si parerea.
Respinge actiunea formulata, de mama mea , avand ca obiect emitere ordin de protectie, ca inadmisibila.ia act de faptul ca nu sau solicitat cheltuieli de judecata.Dispune avansarea onorariului aparatorilor din oficiu al paratilor, in suma de 720 lei, din fondurile ministerului justitiei catre baroul de avocati neamt
Cu drept de apel la tribunalul x in termen de 3 zile.
Cererea de apel se depune la judecatoria x
Pronuntata, in sedinte publica
Vroiam sa va intreb, ca mama este nelinistita. Va plati cei 720 lei ? sau nu? multumesc
inafara de o amenda penala, victima mi-a cerut si daune morale. pot sa platesc si asa ceva. si daca sa spun nu platesc ce pot pati?multumesc
Acum 5 luni de zile am amenintat o persoana cu privire la moarte.Aceasta mi-a facut plangere la politie, unde mi-au fost luate declaratii. Pe proba video sunt si martori , care ma indica si ei ca vinovati. I-am mai amenintat si dupa ce s-a intamplat ca ii omor si ii bat. Apoi in cateva zile am primit o citatie ca sunt inculpat . Am fost dimineata sa dau declaratii, iar de atunci, nu i-am mai raspuns nici politistului la telefon si nici nu am mai fost acasa. Stau la cineva. Ce sa fac in continuare multumesc.
Am mai luat de la acestia o amenda acum 3 ani de vreo 500 lei pentru amenintare si am platit-o in rate.
Daca ma ascund in continuare pot sa fiu arestat?