In urma cu aproximativ 8 luni de zile am fost amenintat cu moartea de vecinul din blocul alaturat . Am urmat caile legale: plangere ,politie, daune morale , dosar penal,iar acum dosarul este la parchet lucrandu-se la el.
Din experienta dumneavoastra cam ce verdict ar putea da procurorul? Se va ajunge in judecata , tinand cont ca atunci cand respectivul m-a amenintat ca ma omoara si pe mine si pe familia mea, l-am inregistrat audio-video , fiind de altfel singurele probe si cele mai importante impotriva sa?
Are si ceva probleme psihice, in trecut (acum vreo 4 ani) amenintand-o pe mama mea, fiind sanctionat cu o amenda in valoare de 500 lei.
Poate sa fie luat de exemplu sub tutela mamei sale, sau a altcuiva?. Macar sa raspunda si altii pentru el, daca la 40 de ani, nu e capabil.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Avand in vedere afectiunea de care sufera autorul,nu se va ajunge la judecata,mai ales ca au fost vorbele unei persoane suferinde,nu s-a ajuns la fapte....
Cand l-am sunat pe politistul care se ocupa de caz , mi-a spus ca este trimis in judecata. Si mie mi se pare cam ciudata treaba luand in considerare ca a trecut cam mult, de atunci. El are si alte plangeri si probleme cu politia la activ, deci sa nu credeti ca este vreun sfant,care face pentru prima data aceste lucruri.