avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecin cu probleme psihice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecin cu probleme psihice

In urma cu aproximativ 8 luni de zile am fost amenintat cu moartea de vecinul din blocul alaturat . Am urmat caile legale: plangere ,politie, daune morale , dosar penal,iar acum dosarul este la parchet lucrandu-se la el.
Din experienta dumneavoastra cam ce verdict ar putea da procurorul? Se va ajunge in judecata , tinand cont ca atunci cand respectivul m-a amenintat ca ma omoara si pe mine si pe familia mea, l-am inregistrat audio-video , fiind de altfel singurele probe si cele mai importante impotriva sa?

Are si ceva probleme psihice, in trecut (acum vreo 4 ani) amenintand-o pe mama mea, fiind sanctionat cu o amenda in valoare de 500 lei.

Poate sa fie luat de exemplu sub tutela mamei sale, sau a altcuiva?. Macar sa raspunda si altii pentru el, daca la 40 de ani, nu e capabil.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters383592 , utilizator 12:41, 2 Iunie 2016
Avand in vedere afectiunea de care sufera autorul,nu se va ajunge la judecata,mai ales ca au fost vorbele unei persoane suferinde,nu s-a ajuns la fapte....
Cand l-am sunat pe politistul care se ocupa de caz , mi-a spus ca este trimis in judecata. Si mie mi se pare cam ciudata treaba luand in considerare ca a trecut cam mult, de atunci. El are si alte plangeri si probleme cu politia la activ, deci sa nu credeti ca este vreun sfant,care face pentru prima data aceste lucruri.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
ContSters383592, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere restrictie fara a fi casatoriti zoicaro zoicaro Va rog f mult sa ma ajute cineva Fata mea a avut o relatie cu un baiat 1 an de zile, s-a despartit de el pt ca era f gelos si posesiv. El nu a acceptat acest ... (vezi toată discuția)
Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea-probe video ContSters381621 ContSters381621 Buna ziua. Acum cateva luni de zile am fost amenintat cu moartea de un vecin din blocul alaturat. L-am inregistrat pe telefonul mobil, audio-video, la cateva ... (vezi toată discuția)