avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns judecatorie

buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de protectie, am aflat si eu . Acum dupa 4 luni, a venit raspunsul si vroiam sa va cer sfatul si parerea.

Respinge actiunea formulata, de mama mea , avand ca obiect emitere ordin de protectie, ca inadmisibila.ia act de faptul ca nu sau solicitat cheltuieli de judecata.Dispune avansarea onorariului aparatorilor din oficiu al paratilor, in suma de 720 lei, din fondurile ministerului justitiei catre baroul de avocati neamt
Cu drept de apel la tribunalul x in termen de 3 zile.
Cererea de apel se depune la judecatoria x
Pronuntata, in sedinte publica

Vroiam sa va intreb, ca mama este nelinistita. Va plati cei 720 lei ? sau nu? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters383592 , utilizator 17:12, 28 Aprilie 2016
"Dispune avansarea onorariului ...din fondurile ministerului justitiei ".....nu!.
Intrucat nu s-au solicitat cheltuieli de judecata iar onorariul avocatului -aparator din oficiu-se plateste din fondurile Ministerului Justitiei, mama dvs.nu va fi obligata la plata sumei de 720 lei
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa ... Ștefan18drb Ștefan18drb Buna ziua, Care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa platesti cheltuielile de judecata, are cineva un proces pierdut si trebuie sa plateasca la ... (vezi toată discuția)
Decizie obligatie plata al.cluj al.cluj Am urmatoarea formulare intr-o Decizie : \" Obliga pe inculpat la 400 lei cheltuieli judiciare in favoarea statului, din care 200 lei onorar pentru avocat din ... (vezi toată discuția)
Soluționarea situației.se poate? Drăguț Ancuța Drăguț Ancuța Soțul meu a fost prins cu alcoolemie de 0.9 in alcooltest si in sânge 1.4% nu a provocat accident sau altceva pur si simplu a fost oprit in trafic in orașul ... (vezi toată discuția)