avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Care sunt pasii de urmat cand statul te ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa ...

Buna ziua,
Care sunt pasii de urmat cand statul te obliga sa platesti cheltuielile de judecata, are cineva un proces pierdut si trebuie sa plateasca la trezorerie 300 de lei, cheltuieli de judecata catre avocatul din oficiu, se duce direct la trezorerie sau va fi instiintat care este procedura sa o urmeze ?
Trebuie sa identificati daca onorariul avocatului din oficiu a fost achitat din fondurile Ministerului Justitiei, caz in care trebuie sa faceti plata la trezorerie. Daca insa acest onorariu nu a fost achitat, plata se face in contul baroului din care face parte avocatul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns judecatorie ContSters383592 ContSters383592 buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de ... (vezi toată discuția)
Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)
Expertiza girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Un SRL a depus plangere pt delapidare impotriva unui salariat.Dosarul se afla la Politie de cateva luni iar recent au cerut efectuarea unei expertize pt ... (vezi toată discuția)