Sunt in 17 saptamani de sarcina , lucrez la locul de munca actual din ianuarie si inainte am mai lucrat, deci as putea beneficia de indemnizatie.
Cel mai devreme pot intra in prenatal in noiembrie. Intrebarea mea este , imi pot da demisia de ex luna aceasta ? Mai beneficiez de indemnizatie, ma afecteaza cu ceva ?
Buna seara, as doi sa stiu, daca sunt in preaviz ( mi-am scris demisia pe data de 4.01.2017 , si mai stau pana la data de 17.01.2017) si nu m-am prezentat la locul de munca vineri,06.01 din cauza vremii extrem de nefavorabile, ma vor obliga sa mai recuperez ziua aceea, sau este vreun articol/vreo lege pe undeva cu care imi pot justifica absenta, sau trebuie sa recuperez ziua ( tin sa mentionez ca toate birourile au fost inchise in orasul meu, insa intreb, deoarece sunt in "mijlocul preavizului" ). Multumesc
Stiu ca este un subiect destul de comun si frecvent , dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine. Lucrez, cu nome legale inca din anul 2013..iar in prezent sunt la al treilea loc de munca , la unul am stat 4 luni, dupa care m am angajat in alta parte in 8 iunie 2014, iar in 8 iunie 2015 (asa s-a nimerit) m am angajat la locul de munca, cel actual.. tin sa precizez ca nu.am avut intrerupere din 2014 .. pentru ca m am angajat de la o zi la alta .. intrebarea mea este: daca eu imi dau demisia de la locul prezent de munca , si imi gasesc un altul peste.. o saptamana 2,3.. iar peste 2-3-4 luni raman insarcinata, beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului ? Sau trebuie sa am 12 luni lucrate , fara intrerupere ? Va multumrsc anticipat, sper sa fiu lamurita. Seara buna.