avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in timpul sarcinii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in timpul sarcinii

Buna ziua , am o curiozitate .

Sunt in 17 saptamani de sarcina , lucrez la locul de munca actual din ianuarie si inainte am mai lucrat, deci as putea beneficia de indemnizatie.

Cel mai devreme pot intra in prenatal in noiembrie. Intrebarea mea este , imi pot da demisia de ex luna aceasta ? Mai beneficiez de indemnizatie, ma afecteaza cu ceva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 7 Ianuarie 2018
Buna! Ai aflat ceva? Sunt exact in aceași situatie!
Pentru a primi un raspuns cat mai concret precizati-ne:
- data prezumata a nasterii copilului
- statutul dvs in ultimii 2 ani anteriori acestei date (de exemplu, casnica de la .. pana la... ; angajata de la----pana la --- ; etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ali a Ali a Bună ziua sunt angajată de 5 luni si sunt însărcinată in 2 luni ma mai încadrez sa primesc acei 2 ani de creștere a copilului? (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Eu am o situație mai delicata. Sunt angajata pe perioada determinata(pana în 30 noiembrie) și sunt însărcinată în 17 săptămâni. Sarcina ... (vezi toată discuția)