Bună ziua. Eu am o situație mai delicata. Sunt angajata pe perioada determinata(pana în 30 noiembrie) și sunt însărcinată în 17 săptămâni. Sarcina mea este cu risc și de o săptămână am concediu de risc, iar angajatorul mi-a spus ca de luna viitoare o sa fiu preluata de casa de asigurări de sănătate, doar ca de la casa de asigurări de sănătate mi s-a zis ca nu pot fi preluata de dânșii din concediu de risc. Deci, din 30 noiembrie pana când pot sa întru în concediu de creștere copil o sa rămân fără niciun venit și nu o sa fiu încadrată pe nicio firma. Întrebările mele sunt urmatoatele: dacă între 30 noiembrie și 31 ianuarie nu o sa am niciun venit, de la începutul lui februarie pot beneficia de concediu prenatal?
Și dacă în perioada asta nu o sa înregistrez niciun venit o sa pot beneficia de indemnizație dacă am 13 luni lucrate în ultimii 2 ani?
Va mulțumesc!!!
Ccc
Ncs30
Voi beneficia de CCC daca sotia nu munceste?este insarcinata cam in 3 saptamani si va naste undeva in septembrie2020..eu am un nou loc de munca in tara de o ... (vezi toată discuția)