avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Am urmatoarea neclaritate : sotia, care este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Am urmatoarea neclaritate : sotia, care este insarcinata ...

Buna ziua!Am urmatoarea neclaritate : sotia, care este insarcinata in 5 luni( trebuie sa nasca la mijlocul lunii mai) a lucrat pana in 30 noiembrie 2021, timp de un an cu contract determinat(prelungit din 2 in 2 luni). Din 30 noiembrie nu i s-a mai prelungit contractul, intrebarea este, poate beneficia de concediu prenatal si concediu de crestere copil? Daca da, care ar fi pasii de urmat? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 25 Ianuarie 2022
iunie 2020 - mai 2022 este perioada eligibila pentru CCC

iunie 2020 - noiembrie 2021 , perioada luata in calcul , 18 luni ....beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

Pentru prenatal/postnatal intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am absolvit o scoala postliceala ... Cr!22 Cr!22 Buna ziua, am urmatoarea situatie: Am absolvit o scoala postliceala in august 2022, tot de atunci sunt si insarcinata, termenul fiind 11 mai 2023. Din ... (vezi toată discuția)
Pot lua pre/postnatal si ccc? AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC pana la 2 ani pana in iunie 2020 (copilul a implinit 2 ani in iulie 2020). Am aflat ca sunt din nou insarcinata si din iunie 2020 ... (vezi toată discuția)
Buna… am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru ... Roxanalaura95 Roxanalaura95 Buna… am o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru cresterea copilului… sunt insarcinata in 3 luni….. am lucrat cu carte de munca 8 luni.. 2 luni ... (vezi toată discuția)