avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate smokina20

Activitate smokina20

Discuție Viza flotant
Locuisc in Bucuresti si detin viza de flotant valabila pana la data de 06.09.2016. Doresc sa cunosc daca exista posibilitatea ca aceasta sa fie prelungita inainte de data la care expira (06.09.2016). Mentionez ca doresc prelungirea acesteia inainte de termen deoarece imi este necesara la inscrierea pentru sustinerea probei practice pentru scoala de soferi. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare nu imi permite inscrierea in acest moment pe motivul ca viza de flotant imi expira inainte de data la care as putea fi programat pentru examinare, respectiv 22.09.2016.

Dosarul pentru scoala de soferi trebuie sa fie valabil la data inscrierii sau la data sustinerii examenului auto?

Va multumesc
Va multumesc. Teoretic se vor face niste alegeri doar pe hartie, doar ca mi s-a spus ca eu voi fi ales prin vot pentru aceasta reprezentare. Deci eu ca si angajat nu pot fi sanctionat in eventualitatea unui control daca sunt "ales" sa reprezint angajatii dar nu am urmat cursuri in domeniu SSM?
Buna ziua,
Am o intrebare legata de numirea pe postul de REPRENZENTANTUL LUCRĂTORILOR CU RĂSPUNDERI SPECIFIC ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ. In lege am vazut ca este nevoie ca persoana desemnata sa detina o diploma cu o durata minima de 40 ore in domeniul SSM. Angajatorul nu doreste ca eu sa urmez acest curs din motive financiar dar totusi ma propune pt acest post. In cazul unui control de ce sanctiuni as fi pasibil?
Răspuns la discuția Responsabil gestiunea deseurilor
Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Am o intrebare legata de numirea unui responsabil gestiunea deseurilor. Sunt angajat la o firma unde mi s-a propus sa fiu reponsponsabil cu gest deseuri. In legea 211/2011 am observat ca este specificat ca angajatorul trebuie sa desemneze un angajat pentru responsabil pentru asa ceva iar angajatul trebuie sa detina o diploma in acest sens. Eu nu am aceasta diploma iar angajatorul nu doreste sa urmez un curs in acest sens. Intrebarea este daca pot fi numit responsabil pt gest deseuilor si ce sanctiuni as putea suferi in cazul unui control daca eu nu am diploma?