avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Activitate ioneldaniel

Activitate ioneldaniel

Intrebarea era, daca pot scapa de amenzi. Daca merg la autoritatea fiscala teritoriala dau peste un functionar public care se poarta cu mine de parca i-am ramas dator lui cu banii din amenzi. Deci, este vreo varianta de a scapa de amenzi?
Acum 12 ani locuiam la o adresa. Intre timp mi-am schimbat adresa, problema este ca la primarie figurez cu amenzile, iar daca am nevoie de vreo hartie de la ei, nu imi dau. Tot ei mi-au poprit si un cont. Si, nu am primit nici-un formular de la nimeni.
Salut! Exista vreo posibilitate sa scap de amenzile luate acum 12 ani?
Buna ziua! Detin un salon de infrumusetare si as vrea sa mut punctul de lucru in alta locatie. Locatia respectiva se afla in anexa unei case. Anexa respectiva nu are intrare de la strada, trebuie sa mergi 15m prin curte pentru a ajunge la ea. Este posibil sa obtin autorizatiile necesare? Multumesc!
Astept sa vad. I-am trimis pe 15 martie.
Da, i-am trimis prin posta.
Domnii de la ITM mi-au dat termen pana pe 25 martie sa-i dau banii, daca nu, imi iau amenda. 5000 lei. Au zis ca nu ii intereseaza cum fac, dar trebuie sa-i dau banii.
Angajatul X, si-a dat demisia la sfarsitul lunii ianuarie, urmanda ca pe data de 15 februarie sa vina sa-si ridice salariul. A trecut pe la ITM a depus o plangere ca nu si-a primit banii, domnii de la ITM mi-au facut o vizita si mi-au dat termen sa-i platesc angajatului drepturile. Eu le-am spus ca angajatul nu vrea sa vina sa ia banii. Domnii de la ITM mi-au spus sa-i trimit prin posta. Intrebarea este: daca angajatul nu ridica banii, eu ce fac?