avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate Ana-Maria1982

Activitate Ana-Maria1982

Multumesc frumos
Buna ziua, daca as vrea sa plec la munca in strainatate si as lasa copilul minor cu bunicii, trebuie sa merg la asistenta sociala, sau la primarie sa declar asta? Mentionez ca sunt divortata, iar tatal nici nu raspunde la telefon nici la mesaje nici pensia alimentara nu a platit-o de cand am divortat in februarie. As vrea sa il iau cu mine, dar daca nu imi raspunde nu am cum sa iau procura de la el sa pot iesi cu copilul din tara. Ce as putea sa fac in acest caz? Multumesc anticipat.
Pai asta e chestia...nu vreau banii de la el, vreau doar sa nu aiba nici un drept asupra copilului, noi suntem separati din ianuarie 2016 tot anul 2016 nu a vazut decat de 2 ori copilul iar bani a trimis 800 lei tot anul cu toate ca a zis multe, adevarul e ca nici nu i-am cerut. Nu ma intereseaza banii eu vreau sa pot lua decizii singura asupra copilului, nu sa imi puna el bete in roate cand are chef(il cred in stare).
Buna ziua! Am depus acele la notar pe 16 ianuarie 2017 , pe 16 februarie 2017 am semnat actele de divort, el a spus ca plateste 300 lei pe luna pt intretinerea copilului, pana acum nu am primit nici un ban. Daca nu plateste contributia , nu vine sa vada copilul, suna foarte rar spre deloc, il pot da in judecata sa pot obtine custodia doar eu? Daca da, dupa cat timp pot face asta.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua, as dori sa divortez la tribunal, doar ca viitorul fost sot este plecat din tara, nu stie cand vine, pot depune cererea la tribunal? Dureaza mai mult decat daca s-ar prezenta? Multumesc.
Multumesc frumos!
Buna seara! Cununia civila am efectuat-o la Tulcea, as putea divorta la tribunal la Iasi?