avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la tribunal fara sa se prezinte unul din soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la tribunal fara sa se prezinte unul din soti

Buna ziua, as dori sa divortez la tribunal, doar ca viitorul fost sot este plecat din tara, nu stie cand vine, pot depune cererea la tribunal? Dureaza mai mult decat daca s-ar prezenta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:15, 31 Decembrie 2016
Da, puteti depune.
Da, daca nu se prezinta, dureaza putin mai mult.
Multumesc.
Dacă este plecat din țară se pune problema citării acestuia în străinătate. Cunoașteți adresa la care locuiește în străinătate? Soțul dvs poate să mandateze o persoană care să-l reprezinte la proces. Dacă nu cunoașteți adresa din străinătate procedura de citare este mai complexă.
Sunt mai multe aspecte care trebuie discutate și lămurite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Decembrie 2016
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine un divort prin neprezentare bisoc liviu bisoc liviu BUNA AS DORI SA STIU EXACT CARE E PROCEDURA DE DIVORT SAU MAI BINE ZIS CUM SE PROCEDEAZA PENTRU A DIVORTA DE O PERSOANA ,DACA ACEA PERSOANA E PLECATA IN ... (vezi toată discuția)
Divort de sotia din strainatate lacyka1969 lacyka1969 buna.doresc sa mentionez faptul ca am intentat divort cu acordul partilor.sotia fiind la lucru in germania in 12august cand a fost in tara a fost la un notar ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters196871 ContSters196871 Buna. As dori sa stiu ,daca sotul meu are de executat o pedeapsa de 5 ani(nu executa este nu stiu unde, a plecat...), pot sa divortez si daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)