N-am inteles dece atunci cind ati observat prima oara ca v-au fost modificate fisierele nu ati folosit o metoda de criptare (si exista destule) pentru acele fisiere sau pentru tot folderul. Asta rezolva problema.
Referitor la legalitate comunicarii electronice Latka a spus: ''în condiţiile în care salariatul a comunicat angajatorului aceste date de contact şi există o uzanţă a acestei forme de comunicare între părţi''.
Chiar daca un proprietar si-a comunicat adresa de mail trebuie sa exista o conventie (uzanta) ca accepta si recunoaste comunicarile prin mail. Conventie care ar trebui sa fie scrisa, semnata si existenta in registrul de procese verbale al asociatiei.
Lasind de o parte aspecte tehnice - ''am fost plecat, n-am deschis calculatorul, a intrat in spam, am avut un virus'', toate greu de combatut.
O complicare inutila atit timp, asa cum au spus si altii inaintea mea, nici anuntul la avizier, nici tabelul convocator semnat nu-i fac pe unii proprietari sa vina la adunare.
Este un punct al legii 196 care trebuie schimbat.
Buna ziua!
Nu cred ca va ajuta darr totusi...
Preblema dvs sunt cei 340 de lei, o suma infima fata de pretul grsonierei dar se pare ca vreti adevarul de dragul adevarului si nu datorita pagubei. Un proces in acest caz ajunge la aproape doi ani, cheltuieli cu avocatul, cu expertizele si altele. Si exista sansa sa-l pierdeti iar paguba dvs va fi mult mai mare.
Timpul si linistea dvs chiar nu conteaza?
Buna ziua
Cautam un avocat specializat in procesele asociatilor de proprietari, de preferat din sectorul 1.
Un proprietar, membru al asociatiei a dat in judecata asociatia si a pierdut procesul trebuind sa plateasca si despagubiri.
A facut recurs iar avocatul pe care l-am angajat initial nu mai este disponibil.
Cu multumiri
Corneliu11
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca se duce cu o reclamatie la politie trebuie sa prezinte un certificat de la Institutul Medico-Legal pe care ea il va plati, asta legat de lucrul la negru. Chiar daca are doua coaste fisurate (daca erau rupte nu prea mai vorbea dupa incident) IML-ul nu va scrie ca ele se datoreaza unui accident de masina ci ca ar putea fi probabil. E important.
La Politie au vazut masina?
Au cerut o schita a evenimentului?
Oricum nu platiti nimic!
Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc cu apartamente proprietate personala. O parte din proprietari au contoare de apa calda si rece, o parte nu (majoritatea).
Adunarea Generala a Proprietarilor a decis modul de repartizare a cheltuielilor cu apa astfel; cei contorizati platesc conform consumului inregistrat de contoare, indexul acestora fiind comunicat lunar, iar cei necontorizati platesc pausal, ca diferenta dintre valoarea contorului de bransament si suma consumului celor contorizati. (blocul nu are pierderi)
Aceasi decizie a AG stipuleaza ca in cazul in care un proprietar uita o luna sau doua sa comunice indexul i se calculeaza un consum de apa egal cu ultimele valori comunicate.
Dupa doua luni de necomunicare este trecut la consum pausal.
Cind revine cu comunicare indexului acesta i se ia in consideratie la plata dupa doua luni succesive.
Unul din proprietari a comunicat indexul de doua ori intr-un an si in consecinta a avut multe luni in care a platit pausal (mai mult decit cei contorizati).
Dupa un an a declarat ca a gasit prin casa o valoare vechea contoarelor si facind diferenta cu cea actuala (dupa un an) a ajuns la concluzia ca trebuie sa-i fie recalculat consumul si sa primeasca diferenta de bani si ne-a amenintat cu judecata.
Credeti ca este corect?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceasta intrebare.
Dvs ati comis doua greseli (va spun ca unul patit)
1. Daca stiati ca ati consumat alcool trebuia sa refuzati sa suflati si sa cereti de la inceput probe biologice (motiv astm, sufocare, etc).
2. Ati semnat procesul verbal fara sa-l cititi si nu ati avut nicio observatie la el.
Dupa parerea mea cazul este inchis si cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti este sa revizuiti regulile de circulatie in vederea examenului da sala care poate fi dat peste o luna.