avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Alexbogdan89

Activitate Alexbogdan89

Mulțumesc frumos. Da, am schimbat adresa de mai multe ori. Recuperatorul a știut în 2016 de o adresa anterioara dar care nu era adresa din momentul creditului.Ce am găsit încă este o depunere și o actualizare a datelor mele la banca respectiva din 2018. Am fost sa pun bani pe contul cuiva și atunci erau actualizate datele mele.. Culmea ca atunci nu am fost anunțat de popire sau de nimic.... Nu i-mi este clar situația, și sincer nu ma lasă gândul sa dorm liniștit.... Aștept sa apare executorul și cer dosarul și ma duc la un avocat. Momentan alta soluție nu vad.
Mulțumesc frumos. ""stăruințe din partea creditorului care întrerup prescripția. "" Daca înțeleg bine va referiți la notificările care sunt trimise de executor? Nu am primit nimic si de o perioada buna am domiciliu stabil si real. Daca cumva în dosarul respectiv apare o notificare de genul acesta pot sa contest? Daca ma gândesc logic asta ar fii singura varianta care ar putea fii o problema. In birou de credit nu apar. Pe portal just nu apar. Dar poate sa apare o notificare care nu am primit și întrerupe prescrierea. Atunci singura neclaritate rămâne daca apare în dosar asa ceva pot sa il contest pe motivul neprimirii?Sau alte motive?
Mulțumesc frumos de răspuns... Sincer ași merge dar efectiv nu am cu ce. Tot weekendul am stat și am cautat prin hârtiile ramase dar nu am găsit absolut nimic. In perioada 2010 și 2016 am avut o perioada extrem de grea cu multe mutări și multe probleme.Inclusiv a dispărut cutia în care țineam documentele importante. Pe scurt, fizic nu am nici o hârtie sa arat... De asemenea am stat o groaza de timp pe portalul just dar nu am găsit nimic. Daca scriu numele nu este nici un dosar exact cu numele meu. Sunt dosare o groaza cu numele de familie și încă o persoana cu prenumele în același dosar și le combina dar nu este dosar cu mine... Am stat si am verificat si cu numele de familie si asa a ieșit peste 2000 de dosare și am stat și am verificat si asa. dar nimic.... Nici atât nu pot sa arat la un avocat.... Aici intervine o întrebare în capul meu. CE înseamna ca nu găsesc dosar? In 2016 când am încercat sa rezolv cu recuperatorii au zis ca iei au executare din 2014. Nu găsesc în 2014 asa ceva... Chiar nu înțeleg care e situația mea. Daca apare executorul pot sa solicit de la el toate hârtiile? Si daca nu le da toate? Omite exact hârtia cu care pot sa câștig ca el știe ce este greșit?
Mulțumesc frumos de răspuns. Daca înțeleg bine trebuie sa aștept sa ma contacteze executorul și atunci am 15 zile pentru contestație la executare unde pot sa invoc prescrierea datoriei? Daca nu ma contactează nimeni asa cu nu mi-a contactat pana acum atunci sa aștept sau sa merg la un avocat și sa solicit prescrierea in instanta? Carte ar fii calea cea mai buna de urmat?
Pe forum citesc despre perimare și prescriere. Din cate amintesc in 2016 recuperatorii au zis ca au executare judecătoreasca și la un loc de munca era proprie dar exact în ultima săptămâna când eram la firma respectiva.. De atunci nu am primit nimic de la nimeni si nici in biroul de credit nu apar cu datorie.Pe just.ro nu găsesc nimic cu numele meu. Am avut loc de munca și domiciliu stabil In acest caz intervine careva dintre cazuri de perimare sau prescriere??? Sau pot sa ma trezesc acum cu executorul sa aibă pretenții si eu nu pot sa fac nimic??
Am înțeles. Dar ce se poate întâmpla? NU înțeleg cum dupa ce creditul a fost vândut pe aici pe acolo a dispărut și acum aflu ca deși am trăit liniștit el totuși apare la o banca dar nici iei nu știu prea multe de el.. Chiar nu înțeleg. Si ce e și mai important daca cineva mai poate sa aibă pretenții fata de mine pt creditul respectiv dupa atât timp.
EXECUTARE VECHE.
Buna ziua,
Am avut un credit luat în 2007 si refinanțat in 2010 dupa un accident major care mi-a lăsat fără loc de munca si fără bani. creditul a fost declarat anticipat in 2014 . In 2016 am aflat ca creditul era vândut la o firma de recuperare cu care am luat legătură dar iei au vândut la alta firma care a a vândut la alta firma cu care nu am reușit sa iau legătura. In 2018 soția a vrut sa ia un credit dar au cerut un co imprumutant. Am zis ca eu nu sunt eligibil ca am avat problema cu bănci. Totusi au făcut o verificare si au zis ca nu apar cu nimic si pot sa iau credit liniștit. Am mers mai departe si chiar s-a finalizat împrumutul. Acum printr-o întâmplare am fost la banca cu care am avut problema in trecut si am aflat ca mai am cont la el pe care este trecut ca datorie o suma imensa si ca este in executare printr-un executor dar din alt județ.. Alte detalii nu au avut nici iei sa ma ofere... Ce se poate întâmpla în acest caz?
Buna ziua.

Sotia a facut un SRL-D acum 4 ani. Am depus proiectul pentru cei 10.000 euro dar fara succes si dupa un an de incercari am renuntat. Intretimp Sotia a fost singura angajata la firma. Firma a fost fara activitate comerciala. Nu a fost cumparat sau vandut nimic pe el. Contributiile nu au fost platite din lipsa de activitate. Am fost la camera de comerti dar au spus ca nu pote fii inchisa firm numai dupa 3 ani.
Acum m-am trezit cu o somatie de la finante pentru o suma exorbitanta. Am fost si sunat si domnul a inceput cu amenitarile printre care ca datoria o sa fie pusa pe CNP.. Intrebarea mea este daca chiar pot sa cere raspunderea administratorului cu avere proprie?
Răspuns la discuția Procedura executare
Multumesc in numele meu si a tuturor care o sa citeasca aceasta discutie si o sa primeasca o raza de speranta asa cum am primit eu.
Răspuns la discuția Procedura executare
Eu va multumesc oricum la dumneavoastra si la toti care incerca sa ajuta prin acest site.

Daca aveti rabdare mai am o intrebare si nu vad rostul sa deschid o noua conversatie pentru acest lucru.
Chiar ieri am discutat cu un vecin care abia sa mutat si el se afla intr-o situatie asemanatoare numai el a primit executarea la servici si a fost dat afara pentru el, dupa care a contestat executarea si a primit urmatorul raspuns( luat de pe portal)

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei. Respinge contestaţia la executare. Fără cheltuieli de judecată.

De atunci el sa anagajat la alt loc de munca dar acolo nu a primit nimic. in ultimi ani tot se muta dar tot timpul schimba si buletinul dupa spusele iei dar nu a primit nimic referitor la executare. A aflat ca datoria lui a fost vandut la un recuperator la altul.

In cazul lui se mai poate invoca execeptia?