avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate ionutfm

Activitate ionutfm

Salut. Am reusit sa recuperez contul. Incearca cu acest formular: [ link extern ]

Incearca sa-l completezi de cateva ori pe zi... eu asa am facut. Timp de aproape o luna l-am completat de cate 3-4 ori, in ideea ca le voi umple mailurile.
Salut. Am reusit sa recuperez contul. Incearca cu acest formular: [ link extern ]

Incearca sa-l completezi de cateva ori pe zi... eu asa am facut. Timp de aproape o luna l-am completat de cate 3-4 ori, in ideea ca le voi umple mailurile.
Buna seara

Pe data de 1 martie, la ora 3 a.m. ac mi-a fost oarecum spart/atacat contul de facebook (atacul de tip API asupra serverelor facebook). Mesajul primit pe platforma a fost urmatorul: "We've suspended your account
Your account was suspended because your linked Instagram account duongminhchau1101 doesn't follow our rules.
Log in to your linked Instagram account to appeal our decision."

Pentru mine nu exista posibilitatea de a contesta decizia, deoarece butonul de contestatie nu este disponibil (fapta fiind prea grava).
Ideea e ca la ora respectiva dormeam, abia 5 ore mai tarziu realizand prejudiciile. Am avut posibilitatea sa descarc o arhiva de pe pagina cu mesajul sus mentionat, in care s-au vazut activitati de logare, dispozitive, ip-uri, etc, in urma carora am constatat ca respectivul se conectase din Tailanda, printr-un server VPN din Singapore.

Nu as face atata caz de un cont de social media, doar ca acolo sunt informatii, contacte (5000 friends si 5000 followers), poze acumulate de-a lungul a 17 ani iar pe langa asta am pierdut accesul si la pagina de fotografie (practic cu asta ma ocup si din asta imi castig existenta). Va urma o perioada foarte grea din punct de vedere financiar din acest motiv.

In SUA, conform unor utilizatori cu aceeasi problema, situatia s-a rezolvat cu ajutorul procurorului care se ocupa de fraude online, cu o notificare trimisa de acesta catre facebook.
In Romania, ar putea fi posibil acest lucru? Am dovezi suficiente prin care sa demonstrez ca sunt doar o victima a acelui atac.
aici cred ca e interpretabil daca inchiriaza cabina foto pentru o seara pentru a face 1000 de poze... sau presteaza un serviciu... ce consta in a face 1000 de poze...
Activitati fotografice 7420
7420 Activitati fotografice Aceasta clasa include: -productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme Aceasta clasa exclude: -procesarea imaginilor de film asociate cu industria de film si de televiziune, vezi 5911 -activitati cartografice, vezi 7112 -operarea cabinelor fotografice cu autoservire pe baza de monezi, vezi 9609
Activitati fotografice 7420
7420 Activitati fotografice Aceasta clasa include: -productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme Aceasta clasa exclude: -procesarea imaginilor de film asociate cu industria de film si de televiziune, vezi 5911 -activitati cartografice, vezi 7112 -operarea cabinelor fotografice cu autoservire pe baza de monezi, vezi 9609
Răspuns la discuția atingeri nedorite
la politie. cred ca infractiunea de hartuire.
Exista o lege prin care prestatorul unor servicii poate fi obligat sa restituie banii cumparatorului/clientului?
Mamei mele i s-au dat din luna aprilie si pana acum 4 diagnosticari diferite... dintre care una de inceput de cataracta. Diagnosticul de cataracta a fost pus de o clinica de renume din bucuresti... culmea...
Buna ziua,

Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi (pentru distanta si apropiere in aceeasi lentila).
Dupa cateva utilizari, mama mea a observat ca lentila stanga deformeaza imaginea, in timp ce dreapta este in regula.

A fost la firma X (producatorul ochelarilor) de 4 ori pentru remedierea problemei, iar patronul acestei firme nu a dat dovada de intelegere si suport in rezolvarea acestei nemultumiri.
S-a adresat la alte doua clinici de renume, unde a obtinut rezultate diferite de cea initiala (Dioptriile la lentila stanga gresite, pe lentila stanga s-a adaugat functia de cilindru, nefiind necesara).
Mentionez ca suma celor doua lentile, fara rama s-a ridicat la 1500 ron.
Mama mea solicita restituirea banilor, chiar daca lentila dreapta este corecta, deoarece nu mai are incredere in serviicile lor.
Unde ma pot adresa pentru recuperarea prejudiciului?