Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți la următoarea întrebare. Părinții mei au un apartament. Tatăl meu a decedat și nu s-a făcut succesiune. Sunt singurul copil. Eu sunt căsătorită și avem 2 copii. Dacă nu fac succesiune pe apartamentul părinților, dar fac testament sa ma moștenească soțul se poate? Și cât la suta revine soțului și cât copiilor. Va multumesc
Parintii mei sunt casatoriti si au un apartament . Eu mai am un frate . Eu sunt casatorit si am 2 copii . Tatal meu moare si nu facem succesiune . Apoi mor eu . Dupa decesul meu se face succesiune pe apartamentul parintilor mei . Sotia intra si ea la succesiune sau doar copii mei ? Va multumesc .
Buna ziua . Azi am avut o discutie in contradictoriu cu Presedintele de bloc . I-am cerut sa inchida caldura . Afara sunt 23 grade . mi-a raspuns ca nu are voie ca dezechilibreaza instalatia Radet . Mi se pare o prostie si nu cred . Va rog cu un raspuns pt a-l face sa inchida caldura . Va multumesc
Buna ziua . Va rog mult sa imi raspundeti : am incheiat un contract cu o firma de termopane pt o executare de geamuri . Eu nu am fost atent ca a trecut in contract un geam si un balcon eu avand nevoie pt doua geamuri si un balcon . La masuratoare s-a observat greseala . Cand m-am intors la firma sa le spun ca renunt la contract ca nu am atatia bani cat m-ar costa pt 2 geamuri si un balcon au spus ca ma vor contacta ei . Mi s-a spus ca mi se v-a opri 10% din avans cu titlul de dauna interese . Este legal ? Precizez ca nu este trecut in contract ca se platestr deplasarea pt masuratoare . Si astept dr 4 zole si ni ma contacteaza nimeni . Va rog in raspumd si va multumesc mult