Buna ziua . Va rog mult sa imi raspundeti : am incheiat un contract cu o firma de termopane pt o executare de geamuri . Eu nu am fost atent ca a trecut in contract un geam si un balcon eu avand nevoie pt doua geamuri si un balcon . La masuratoare s-a observat greseala . Cand m-am intors la firma sa le spun ca renunt la contract ca nu am atatia bani cat m-ar costa pt 2 geamuri si un balcon au spus ca ma vor contacta ei . Mi s-a spus ca mi se v-a opri 10% din avans cu titlul de dauna interese . Este legal ? Precizez ca nu este trecut in contract ca se platestr deplasarea pt masuratoare . Si astept dr 4 zole si ni ma contacteaza nimeni . Va rog in raspumd si va multumesc mult
Este legala aceasta retinere de 10% in masura in care este trecuta in contract. Daca este trecuta aceasta clauza, nu aveti de ales, deoarece dumneavoastra ati fost in culpa in ceea ce priveste derularea contractului si verificarea datelor de comanda inscrise. Studiati contractul. Sincer, bine ca nu se retine integral avansul cu acest titlu.