avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Activitate feel4rap

Activitate feel4rap

Buna ziua, vreau sa dau la drept, chiar imi place si as vrea sa continui cu o finalitate in a deveni avocat sau procuror/judecator etc. Eu am tot bratul drept tatuat, si nu tatuaje facute de "smecherii" din cartier, ci la salon, frumoase, facute de o artista. Pot avea probleme in avocatura datorita acestei " probleme " ? Sunt pasionat si de tatuaje si nu as vrea sa fie un obstacol pentru cariera de avocat. L-am facut nu pana la incheietura ci putin mai sus sa il pot acoperi cu o camasa cu maneca lunga.
Banuiesc ca iti dai seama ca nu asta era intrebarea mea. Voiam sa stiu daca e buna facultatea " Dimitrie Cantemir " , daca se merita sa o fac sau daca e mai bine sa astept 1 an.
Buna ziua, vreau sa ma inscriu la drept,datorita unor probleme nu pot sa ma inscriu la universitatea din bucuresti anul acesta. Ma gandeam la "Dimitrie Cantemir" desi nu sunt 100% sigur ca e o facultate buna . Intrebarea mea este daca imi recomandati sa studiez dreptul la " Dimitrie Cantemir" , daca este buna facultatea? Sau sa astept anul viitor pentru a ma inscrie la Universitate?
Răspuns la discuția Citatie DIICOT
Pai eu nu sunt trimis in judecata, sunt doar citat ca trebuie sa ma prezint pentru audieri la sediul DIICOT pentru ca sunt suspect intr-un dosar unde mai sunt alte 90 de persoane.
Răspuns la discuția Citatie DIICOT
De ce spuneti ca va fi foarte greu? Daca sunt nevinovat
Răspuns la discuția Citatie DIICOT
Am gasit un avocat o sa se duca miercuri sa vada ce se intampla. Credeti ca e atat de grav incat sa risc inchisoarea? Eu nu am facut nimic doar cunosteam persoanele gresite si am vorbit la telefon cu ele foarte mult
Răspuns la discuția Citatie DIICOT
Eu m-as prezenta cu cea mai mare placere ca stiu ca nu am nimic de ascuns si nu am facut nimic insa nu pot pentru ca nu sunt in Romania. Se poate face ceva sa ma prezint in luna august?
Răspuns la discuția Citatie DIICOT
Incerc in seara asta sa iau legatura cu un avocat insa eu, nefiind in Romania cum e posibil sa ma reprezinte?
Discuție Citatie DIICOT
Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat de aceasta citatie. Sunt in calitate de suspect intr-un dosar din 2014. Ce trebuie sa fac? Numarul de la DIICOT este aproape inutil intrucat raspunde o doamna care imi spune ca trebuie sa ma prezint sau sa trimit un avocat. Incerc sa iau legatura cu un avocat insa daca nu m-am prezentat intrucat nu am stiut ca trebuie sa ma prezint nefiind in Romania are vreo consecinta? Tin sa precizez ca eu chiar nu am nici o treaba cu acel dosar, adica vin o data pe an in Romania insa am foarte multe apeluri cu oameni care sunt prezenti in dosar, nu stiu de ce m-au trecut in calitate de suspect. Ce ar trebui sa fac?