avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Tatuaje in avocatura sau in orice functie juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Tatuaje in avocatura sau in orice functie juridica

Buna ziua, vreau sa dau la drept, chiar imi place si as vrea sa continui cu o finalitate in a deveni avocat sau procuror/judecator etc. Eu am tot bratul drept tatuat, si nu tatuaje facute de "smecherii" din cartier, ci la salon, frumoase, facute de o artista. Pot avea probleme in avocatura datorita acestei " probleme " ? Sunt pasionat si de tatuaje si nu as vrea sa fie un obstacol pentru cariera de avocat. L-am facut nu pana la incheietura ci putin mai sus sa il pot acoperi cu o camasa cu maneca lunga.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:38, 30 Iulie 2016
Buna ziua,

In avocatura am vazut si doamne avocat cu suvite roz sau verzi, si tatuaje. Totusi, pentru a pastra o limita de demnitate a profesiei, normal ar fi sa il acoperiti. Examenul la magistratura cuprinde si un interviu, si acesta e subictiv, trageti singur concluziile.

Mult succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatuarea: moda, protest sau automutilare? Radu Gabrian Radu Gabrian In numele modei mii de oameni sunt gata sa isi transforme propriul corp intr-un exponat de muzeu,chiar cu riscurile unor complicatii,de multe ori ... (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)
Sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la drept stef23 stef23 probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ... (vezi toată discuția)