Nu înțeleg. Pot sau nu sã radiez pfa cu restanțe (5000) la anaf? Azi la anaf mi-au zis cã-l pot radia, dar am auzit de la o cunoscutã cã nu pot? Care e procedura legalã concretã în vigoare?
Cum pot renunta la o casa, care am primit de la bunica mea conform unui contract notarial care am respectat amandoua?
Casa este in aceeasi curte cu parintii mei, si pe scurt tatal meu ne face viata imposibila. Nu poate venii nimeni la noi, ne sperie oaspetii urla la ei, cu noi (eu cu sotul si fetita) se comporta de ultimul hal, reprosand tot timpul ca totul este al lui si ori ne adaptam, ori putem merge unde vrem (am investit deja in casa pana azi un miliard lei vechi).
Sincer eu ma gandesc sa renunt la tot si pentru linistea noastra sa plecam de aici si cu timpul sa luam altundeva o casa.
Intrebarea mea esta, ca cum as putea renunta la casa asta, sa scot de pe numele meu cel mai rapid si cel mai simplu?
Ce se poate face dacã constructorul nu-şi onoreazã nici termenul scris în contract şi nu a terminat nici pe jumãtate lucrarea( nici ceea ce a terminat nu corespunde cu mãsurile din autorizația de construcție). Numai a luat banii în valoare de 50.000 lei.