avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face dacã constructorul nu-şi onoreazã ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face dacã constructorul nu-şi onoreazã nici termenul ...

Ce se poate face dacã constructorul nu-şi onoreazã nici termenul scris în contract şi nu a terminat nici pe jumãtate lucrarea( nici ceea ce a terminat nu corespunde cu mãsurile din autorizația de construcție). Numai a luat banii în valoare de 50.000 lei.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:17, 26 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa rezolvati amiabil situatia cu dezvoltatorul cu ajutorul unui avocat. Daca nu rezolvati, solutia este o actiune in instanta. Cu siguranta in contract sunt si sanctiuni pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale...sau ar trebui sa fie....
Desigur, cel mai bine este sa începeți prin notificari , discuții prin avocat...aici trebuie identificat care sunt motivele întârzierii.in funcție de asta avocatul va poate spune care este calea optima de urmat...: plângeri la autorități, instanta etc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contractuale amenajare apartament nerespectate OOvidiu OOvidiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu solutii pentru urmatoarea situatie: 1. Am inceput amenajarea unui apartament cu o firma de constructii in baza unui ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse dezvoltator - ce ma sfatuiti sa fac? (judecata sau cale amiabila dar de durata) val2017 val2017 Dezvoltatorul nu isi onoreaza contractul pentru predarea unui apartament (am semnat antecontractul dar nu si contractul de vanzare). Exista mai multe probleme, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva constructor MihaiSMunteanu MihaiSMunteanu Am contractat un constructor pt consolidarea si renovarea unei case. Conform contractului lucrarile trebuieu terminate in Septembrie 2022. Am platit aproape ... (vezi toată discuția)