avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacã vreau sã scot 2 adolescenți din casa de copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacã vreau sã scot 2 adolescenți din casa de copii (fãrã ...

Dacã vreau sã scot 2 adolescenți din casa de copii (fãrã sã le adopt) care sunt paşi de urmat? Care este procedura?

Alte discuții în legătură

Desfierile adina-nicoleta adina-nicoleta as vrea si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru o desfiere, avand in vedere ca am fost adoptata de la 8 luni, si inca sunt minora? (vezi toată discuția)
Copilul vecinilor îmi hărțuiește copiii iar părinții lui nu iau nicio măsură. suntem exasperați, dacă nu încetează voi face plângere penala și îmi angajez avocat. ce șanse de câștig am? Miriam18 Miriam18 copilul de 12 ani al unor vecini de cartier,care are 175 si aprox 80 kg,imi hartuieste copiii (16 si 18 ani) cu scuipat,piedica,aruncat cu mingea in cap si ... (vezi toată discuția)
Adoptie in familie Mara 30 Mara 30 Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati. Vreau sa infiez copilul surorii mele care va naste in curand. Ea este necasatorita. Am inteles ca s-a schimbat ... (vezi toată discuția)