avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Un pfa care nu are nici o încasare din luna ianuarie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Un pfa care nu are nici o încasare din luna ianuarie 2021.

Dacã un pfa nu are nici o încasare din luna ianuarie 2021 trebuie sã plãteascã ceva taxe?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
george-neagu, moderator
Evidenta contabila (prin completarea registrului jurnal de incasari si plati) si completarea declaratei unice care cuprinde ce trebui platit la stat, la un pfa se fac pe tot anul 2021 si nu lunar..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa ionela11 ionela11 Contabilitate PFA Buna ziua...am urmatoare situatie...un PFA care a avut activitatea suspendata pe 2 ani de zile pentru concediu crestere copil. Si-a reluat ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Eu am un PFA in domeniul educațional și am contract de colaborare cu un centru after Scholl finanțat de către primărie . Astfel că eu prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)