avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate Criss-L

Activitate Criss-L

Multumesc
Buna ziua, va multumesc. Puteti va rog sa imi dati mai multe detalii privind procedura?
Disponibilizare angajat incompetent. Buna seara, va rog sa imi spuneti care sunt riscurile angajatorului care doreste sa dea afara un angajat incompetent, Multumesc
Multumesc. M-ati facut sa zâmbesc si va multumesc si pentru asta.
Buna ziua, multumesc. Documentele cu o vechime mai mare de 10 ani (exceptie facand statele de salarii), se pot elimina prin simpla distrugere sau trebuie inregistrate si eliminate printr-o institutie anume? Multumesc
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum procedez cu documentele contabile ale firmei dupa inchiderea acesteia? Le pot distruge? Este obligatorie pastrarea lor pt o anumita perioada de timp? Multumesc.
Dupa ce a fost inregistrata la ONRC majorarea capitalului social pt un SRL, mai trebuie depusa declaratia beneficiar real? Declaratia beneficiar real s-a depus deja inainte de a majora capitalul social.
buna ziua, pt majorarea capitalului social cu o parte din imprumuturile asociatilor catre societate, este nevoie de raport de expertiza contabila? Multumesc.
Buna ziua, doresc sa inchid firma la care sunt asociat unic. De-a lungul timpului am creditat firma cu diverse sume de bani. Firma nu are active, nici sume de bani in cont. Nu am nicio pretentie financiara sau materiala. Ce se intampla din punct de vedere contabil in momentul lichidarii/radierii cu suma creditata de mine? Multumesc.