avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare angajat incompetent. Buna seara, va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare angajat incompetent. Buna seara, va rog sa imi ...

Disponibilizare angajat incompetent. Buna seara, va rog sa imi spuneti care sunt riscurile angajatorului care doreste sa dea afara un angajat incompetent, Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2022
Criss-L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 26 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti afla mai multe accesand acest link.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
Alexandrarares, utilizator
Buna ziua, va multumesc. Puteti va rog sa imi dati mai multe detalii privind procedura?
Multumesc
Cum concediezi un salariat pentru necorespundere profesionala

www.avocatnet.ro/articol_328...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test profesional la revenirea din cic ramiha ramiha Buna ziua, Prietena mea a fost in CIC timp de 2 ani, urmand sa reinceapa serviciul pe 14 aprilie. A fost anuntata de la serviciu ca in prima zi de munca ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro dumac dumac am si eu o problema cu o firma din galati cu sediu an braila ma_m angajat la dansii acum 4 luni am stat pe galati vro 2 sapt dupa care 3 luni am fost an ... (vezi toată discuția)
Desfaceare contractului cu necorespundere profesionala Pacuraru Claudia Pacuraru Claudia Buna ziua! Sotul meu a fost angajat acum 4 luni la o firma cu capital strain pt un proiect, dar pe perioada nedeterminata. Din pacate, proiectul nu se mai ... (vezi toată discuția)