avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate VasilePs

Activitate VasilePs

Răspuns la discuția 2 CIM la acelasi angajator.
Multumesc!
O persoana are 2 contracte de munca pt functii distincte la acelasi angajator dintre care un CIM este cu timp partial. Trebuie sa platesc contributiile integrale pt ambele contracte sau beneficiez (ca angajator) de anumite scutiri?
inregistrare in contabilitate
Daca am o firma care nu are activitate si este neplatitoare de tva si vreau sa incep activitatea si vreau s-o declar platitoare de tva intercomunitar, cum se procedeaza?(mentionez ca in ultimul an nu a avut activitate)
Răspuns la discuția Informatii contabil SRL
Chiar daca isi tine contabilitatea propriei firme? (si nu si altele?)
Discuție Cum sa fac?
Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos d.p.d.v. al costului-castigului sa fac: sa-l inscriu pe Romania (am firma infiintata) ca pers. fizica care sa inchirieze camionul la firma sau pur si simplu direct pe firma sa fac factura? (si sa fie ca un aport la cap social?)
Buna ziua! As vrea un sfat de la dv...Lucrez ca autonom in Spania (sofer pe camion) si curand termin de platit camionul si vreau sa stiu cum este mai avantajos d.p.d.v. al costului-castigului sa fac: sa-l inscriu pe Romania (am firma infiintata) ca pers. fizica care sa inchirieze camionul la firma sau pur si simplu direct pe firma sa fac factura? (si sa fie ca un aport la cap social?)