avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Cumparatoronline

Activitate Cumparatoronline

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut aceeasi situatie cu Vodafone Romania, un angajat i-a facut tatalui meu octogenar 2 abonamente de mobil in mod abuziv, pacalindu-l (el avand deja un abonament la alta companie). Dupa aprox. 6 luni am rezolvat situatia doar cu interventia Protectiei consumatorului. Situatia este bine stiuta, folosita de toti operatorii; in fuga dupa indeplinirea target-ului aberant impus de acesti operatori, multi angajati cad in ispita de a insela. Succes, se poate rezolva cu documente justificative.
Contoarele s-au instalat doar pe scara blocului (4 buc.), urmand ca si in apartamente sa se instaleze (nu se stie cand...) cate un contoar/ap.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Mulțumesc. Voi solicita o copie. Contractul este pentru instalarea unor contoare de gaze pe scara blocului (10 ap), 4 la nr. și a câte 1 în fiecare ap., cele din ap nu s-au mai instalat. Preț per ap/800 lei.
Fiecare scara a avut o alta oferta, de la firme diferite, aceasta fiind cea mai scumpa (părinții individului locuiesc pe aceasta scara).

Grosu Anatolie a scris:

solicitati in scris copie dupa acel contract, care trebuie sa fie public pentru toti proprietarii de apartamente.
sunt necesare detalii, pentru ce este acel contract, servicii, produse, la ce valoare?
daca refuza, cu siguranta ceva nu e bine.
nu mai luati in seama raspunsuri gen ca intretinerea poate sa ajunga si la 5000 lei pe luna.....

Buna ziua,

Va rog, care Lege, articol m-ar putea ajuta in contestarea calculelor facute de Administrator (intre timp dat afara de Comitetul blocului si Presedinte dupa niste neintelegeri intre ei).
Incheierea contractelor cu valoare mare de catre Comitet+Administrator+Presedintele blocului poate fi facuta fara acordul locatarilor?
Printre altele, a incheiat un contract pentru o suma uriasa, iar pentru luna Oct (de ex.) trebuie sa platesc 900 lei in conditiile in care nu locuiesc la adresa.
Fondul de rulment l-au marit, ajungand la 50 lei pe luna. Nici nu stiu cum as putea verifica cati bani avem/ap la acest fond.
Precizez ca Cenzorul era adus tot de Administrator.

Va rog mult, imi vor fi utile precizari concrete cu referite la litera Legii si la departamentele abilitate sa rezolve astfel de situatii.

Va multumesc anticipat!
Nu e singurul caz al scolii romanesti din ziua de azi
Am avut aceeasi problema. Suplimentar, copilul a primit pe tel multe mesaje, a fost hartuit. Am vb cu diriginta, dar s-a rezolvat doar pentru o perioada. Am vb cu directoarea (personal, cu aplomb, nu pe teams...) si nu s-a rezolvat imediat, dar am agitat lucrurile afirmand, pe drept cuvant, ca voi apela la Politie, voi face plangere penala daca nu se rezolva urgent. S-a facut o sedinta cu parintii copiilor agresori, cu diriginta, directoarea nu a venit, dar a trimis consiliera scolii. Evidenta s-a produs: respectivii copii au aratat atitudinea lor in fata tuturor, astfel ca, sub amenintarea scaderii notei la purtare, au promis schimbarea in bine, iar diriginta a primit din partea consiliului scolii un avertisment deoarece nu a luat masuri de prima data. Concluzia: aveti toate parghiile legale sa actionati si sa opriti bullyingul asupra copilului dvs. Nu va lasati! Din cauza atitudinii Min. Invatamantului care nu se implica deloc, profesorii sunt delasatori, ajung elevii sa atace alti elevi si chiar pe profesori. Cine e de vina? Cine nu ia masuri imediate sa opreasca violenta: verbala sau fizica. Incredere in dvs!
Buna ziua, va rog, as dori cateva lamuriri (legale) cu privire la achizitionarea unor serv. turistice online.
Daca firma/hotelul emite o factura pro forma (incluzand TVA-ul?) pentru toata suma pe care o voi achita prin online banking, ce se va intampla in cazul in care nu imi va emite si factura fiscala cu valoarea totala? Cum imi voi putea recupera banii? Care ar fi cel mai sigur mod sa achit serv. turistice in avans online/la ghiseul bancii (sa beneficiez de early booking)?
Factura continand 100% suma poate fi emisa chiar daca serviciile vor fi furnizate peste 2 luni?
Va multumesc anticipat!!!