avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate gogu62

Activitate gogu62

Răspuns la discuția Vanzare proprietate
multumesc
Parintii vand unuia dintre cei doi copii proprietatea ... al doilea ce poate face si ce sanse are pentru a anula actul de vanzare-cumparare de care a aflat mai tarziu ? multumesc , o seara placuta !
Discuție mostenire ...
Ma numesc Stoian Cristina,locuiesc in București str VIDIN nr 3 bl 51 ap44 s.2.Înainte de 89 am avut un grav accident de munca si am primit pt.tacere o garsoniera confort 3 in zona Baicului.după un timp m am căsătorit legitim cuPetre Neculai,apoi blocul a fost demolat si am primit acest apartament la sus mumia adresa.timp de 4 ani am muncit singura sa cumpăr apartamentul in rate soțul meu",P.N"nu avea serviciu,îmi fura bani si ii bea,ma bătea adeseori,așa ca in 95 după patru ani de chin am divorțat.NU AM FACUT PARTAJ LA CASA.insa am castigat dreptul de folosință al casei si evacuarea lui din casa.In anul 1997 m am recăsători legitim cu Stoian Mihalache cu care conviețuiesc de 20 de ani .Menționez ca actualul meu soț ,are domiciliu stabil la aceasta adresa si are grija de mine,eu fiind bolnavă si neavand nici un venit(pot dovedi cu adv de la cir.fin.)INTREBARE: Cum as putea proceda sa ii las moștenire partea mea de casa soțului meu actual,deoarece nu avem bani de partaj si de alte atâtea acte,noi trăind doar din salariul soțului meu de 1060 pe luna?.MENTIONEZ CA DE FOSTUL MEU SOT NU MAI STIU NIMIC DE LA DIVORT SI NICI EL SAU ALTA RUDA DE A LUI NU M AU CONTACTAT(de 21 de ani) MULTUMESC ANTICIPAT
Răspuns la discuția varsta pensionare
multumesc !
avand 35 de ani vechime in campul muncii si 54 ani varsta , la cati ani sau peste cati ani pot iesi la pensie anticipata (cat mai convenabil pentru mine ) ? multumesc anticipat pentru un raspuns cat mai pe intelesul meu ...
Buna ziua,
Daca ai sediul social al unui ONG pe adresa ta,dar nu se desfasoara activitatea acolo, ai voie sa bagi abonamentul de telefonie fixa pe cheltuieli?, avand in vedere ca dai declaratie ca nu deduci cheluieli la sediul social?
Multumesc anticipat pentru raspuns!!
Răspuns la discuția Marire salariu 01-05-2016
multumesc , o seara placuta
Răspuns la discuția Marire salariu 01-05-2016
multumesc frumos , dar angajatorul a gasit o solutie de a nu majora salariu , reducand numarul de ore de lucru pe zi de la 4 ore , la 2 ore...nu mi se pare corect...trebuie sa plec din acest ONG...pentru ca sigur nu voi putea lucra doar 2 ore pe zi...
la ONG-uri este obligatoriu sa se actualizeze salariul de la 1 mai, cu minim pe economie, chiar daca in statut ONG-ul are hotararea ca , contabilul,sa primeasca 20% din salariul mediu pe economie,ceea ce la ora actuala ar fi 536 brut!!! este obligatoriu ca de la 1 mai sa fie 625 lei? 4 ore pe luna!!!

Multumesc anticipat