avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deducere cheltuieli pe sediul social
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deducere cheltuieli pe sediul social

Buna ziua,
Daca ai sediul social al unui ONG pe adresa ta,dar nu se desfasoara activitatea acolo, ai voie sa bagi abonamentul de telefonie fixa pe cheltuieli?, avand in vedere ca dai declaratie ca nu deduci cheluieli la sediul social?
Multumesc anticipat pentru raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:44, 13 Iunie 2016
Codul fiscal nu stabileste ca trebuie depusa declaratia daca acolo e o ONG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu telefonul si internetul tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti daca ,fiind PFA,pot deduce cheltuielile cu telefonul fix si mobil si internetul?Mentionez ca contractele sunt incheiate pe ... (vezi toată discuția)
Deduceri pfa mariamihaileasa mariamihaileasa 1.Am un PFA si as dori sa stiu cat as putea sa deduc din cheltuielile pentru locuinta (intretinere, lumina, internet si telefon fix) daca sediul firmei este in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aferente sediu pfa Didina Benga Didina Benga Eu si sotul meu locuim intr-un apartament de doua camere. Fiul nostru este PFA cu sediul social la domiciliul nostru, prin contract de comodat. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)