Poate un funcționar public sa urmeze studii de doctorat CU PREZENȚĂ?
Dacă orele de studii se desfășoară dupa-masa, eventual? Pentru a nu se suprapune cu programul de lucru.
Sau exista alta varianta legala? (Program redus de lucru, concediu de studii)
Mulțumesc.
Am trimis in service un televizor SXXX in garantie. Desi nu parea o defectiune majora, ni s-a spus ca nu mai poate fi reparat si ni s-a oferit la schimb un alt televizor cu specificatii tehnice superioare celui trimis de noi. Pentru ca parea putin ciudat am avut discutii atat cu reprezentanti ai echipei de service cat cu cei ai firmei producatoare -
SXXX Romania, in urma carora am dedus ca nu ni se ofera la schimb un televizor nou, ci un reconditionat (pentru ca vine fara ambalaj original si trece prin firma de service).
Am intrebat clar, de 2 ori daca primesc un televizor nou si au evitat raspunsul. Mi se pare complet incorect intrucat eu am trimis la reparat un televizor NOU, in garantie.
As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez pentru a fi sigura ca voi primi un televizor nou la schimb sau sa mi se restituie banii, pentru a-mi putea achizitiona altul. Am dreptul sa-mi primesc banii daca nu mai au exact acelasi model sa il schimbe? (Nu ma impresioneaza un model superior dpdv tehnic, daca e un resigilat).
Multumesc.
Curtea apartine proprietarilor proportional cu cota parte indiviza. As vrea sa stiu de fapt daca pot amenaja acest loc de joaca avand in vedere ca nu toti proprietarii sunt de acord cu acest lucru.
Ne-am mutat anul trecut intr-un bloc format din 2 scari a cate 12 apartamente fiecare. Blocul are o curte comuna - jumatate parcare, jumatate gazon. Am inteles ca pe portiunea de gazon in vara unii dintre locatari doresc sa amenajeze in curte un ,,parc de distractii" pentru copii cu trambulina, piscina, jocuri, etc. Pot sa faca acest lucru fara acordul tuturor locatarilor? Cu atat mai mult cu cat pe una dintre scari exista o singura famile cu copii!
Va rog sa imi spuneti o baza legala pentru aceasta situatie.
Am un balcon deschis complet, construit din teava metalica. Este ilegal sa acopar teava metalica cu o prelata (gen prelata de gradina) cu latimea de circa 1 m? Exista prevederi legale legate de acest subiect?
Mentionez ca balconul nu este la strada.