avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Televizor in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Televizor in garantie

Am trimis in service un televizor SXXX in garantie. Desi nu parea o defectiune majora, ni s-a spus ca nu mai poate fi reparat si ni s-a oferit la schimb un alt televizor cu specificatii tehnice superioare celui trimis de noi. Pentru ca parea putin ciudat am avut discutii atat cu reprezentanti ai echipei de service cat cu cei ai firmei producatoare -
SXXX Romania, in urma carora am dedus ca nu ni se ofera la schimb un televizor nou, ci un reconditionat (pentru ca vine fara ambalaj original si trece prin firma de service).
Am intrebat clar, de 2 ori daca primesc un televizor nou si au evitat raspunsul. Mi se pare complet incorect intrucat eu am trimis la reparat un televizor NOU, in garantie.
As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez pentru a fi sigura ca voi primi un televizor nou la schimb sau sa mi se restituie banii, pentru a-mi putea achizitiona altul. Am dreptul sa-mi primesc banii daca nu mai au exact acelasi model sa il schimbe? (Nu ma impresioneaza un model superior dpdv tehnic, daca e un resigilat).
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)
Bună seara , oameni buni ! mă numesc popa florentina, am achiziționat ... Florentina Popa Florentina Popa Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa Florentina, am achiziționat un TV LED NEI, de la firma EVOMAG. La primirea coletului s-a verificat integritatea ... (vezi toată discuția)