avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acoperire balcon cu prelata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acoperire balcon cu prelata

Am un balcon deschis complet, construit din teava metalica. Este ilegal sa acopar teava metalica cu o prelata (gen prelata de gradina) cu latimea de circa 1 m? Exista prevederi legale legate de acest subiect?
Mentionez ca balconul nu este la strada.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:00, 19 Mai 2016
Balconul face parte din exteriorul imobilului de locuit respectiv din fatada imobilului
Exteriorul imobilului de locuit in comun reprezinta parte comuna
Conform dispozitii in vigoare,proprietarul nu are dreptul sa schimbe aspectul si destinatia partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ... crisdima crisdima Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ? Buna ziua, Aveti idee daca este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu ... (vezi toată discuția)
Fatada balconului fatadabalcon fatadabalcon Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)