avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate logabv

Activitate logabv

Buna ziua.
In cazul unui contract cu norma partiala de 1 h/zi, fisa postului trebuie sa cuprinda atributiile si sarcinile aferente pentru 1 h/zi sau fisa postului se intocmeste cu sarcinile specifice unui post cu norma intreaga? Si daca sunt trecute sarcinile pentru postul cu norma intreaga, angajatul cu contract de 1h/zi de unde stie care sunt sarcinile de care este raspunzator, cum le departajeaza?
Multumesc
Buna ziua.
In decembrie 2018 aveam 15 zile de CO ramase din 2017 care s-au sters la sfarsitul lui 2018 (fara a luat efectiv CO, pe fluturas nu apar). Este legal ca zilele de CO neefectuat din 2017 sa fie astfel sterse in decembrie 2018? Nu puteau fi luate 18 luni, adica pana in iunie 2019? Sau cum se calculeaza cele 18 luni in care se pot lua?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Loctiitor sef
Decizia este pentru numirea in functia de loctiitor sef, cu o mica marire de salariu (mult sub cel al sefului). Intrebarea era daca, atunci cand va pleca seful (pensionar de altfel, dar reangajat cu contract 3 luni), va prelua automat loctiitorul totul, ramanand pe salariul de loctiitor? Asta in cazul in care nu se da alta decizie cu numirea expresa.
Discuție Loctiitor sef
In cazul in care seful de laborator,care este pensionat dar reangajat, pleaca de tot, sarcinile ii vor fi preluate automat de catre loctiitorul sef (numit loctiitor prin decizie), fara ca acesta sa poata avea pretentii salariale?