Buna ziua,la o sucursala bcr,unde aveam administrat contul de firma am primit 30000 lei pe contul de persoana fizica,angajata bancii care imi administra contul de firma ,a verificat contul de persoana fizica si vazind caci am bani m-a rugat sa-i imprumut pt 2 liuni,dupa ce au trecut mai multe luni nerestituindu-mi nici cei 30000 lei mi-a mai cerut 20000 lei caci face actele pt ceva mostenire si o sa -i restituie toti.Pe ambele sume am facut contract de imprumut la notar.Intrebarea mea este daca pot sa fac plangere penala impotriva ei si ce incadrare ar fi.Multumesc,
Buna ziua,intr-un proces penal la apel in minuta penala scrie caci mi se admite apelul,dar nu scrie pedeapsa rezultata,dosarul fiind la motivat ce cerere trebuie sa depun pentru a afla pedeapsa rezultata.Multumesc.
Buna ziua,in 18.05.2016,in apel o sentinta a ramas definitiva,dar mie nu mi-a fost comunicata minuta,as dori sa stiu cum pot afla minuta deoarece in ce ma priveste pe mine pe portal este incomplect.Multumesc.
infractiunea pt care am fost trimis in judecata,de fapt inca este camera preliminara este de complicitate la evaziune fiscala cu un prejudiciu de 110000 lei fapta din 2012,deci dupa codul vechi,daca pana la terminarea camerei preliminare se achita prejudiciul integral se poate dispune amenda