avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... angajat banca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

angajat banca

Buna ziua,la o sucursala bcr,unde aveam administrat contul de firma am primit 30000 lei pe contul de persoana fizica,angajata bancii care imi administra contul de firma ,a verificat contul de persoana fizica si vazind caci am bani m-a rugat sa-i imprumut pt 2 liuni,dupa ce au trecut mai multe luni nerestituindu-mi nici cei 30000 lei mi-a mai cerut 20000 lei caci face actele pt ceva mostenire si o sa -i restituie toti.Pe ambele sume am facut contract de imprumut la notar.Intrebarea mea este daca pot sa fac plangere penala impotriva ei si ce incadrare ar fi.Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:00, 4 Iulie 2016
Nu este caz penal, este caz civil.
Trebuie sa va adresati executorului judecatoresc pentru punerea in executare a celor doua contracte de imprumut.
Daca aveti numai un contract pentru prima suma, cu el la executor, iar pentru a doua suma, prin instanta civila.
am inceput executarea dar fiind casatorita trebuie facut partaj,dar penal nu pot face nimic?
Este un litigiu civil. Nu e vb de o infractiune, ci pur si simplu nu respecta un raport juridic incheiat. Executarea silita poate fi facuta prin poprirea conturilor, executare mobiliara si imobiliara. Poate fi de durata, dar nu aveti alternative legale.
Trebuie făcut partajul.
În penal nu aveți ce sa faceți.
Puteți face și o poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive la un contract de credite si rata mai mare ca pensia pusapopescu2013 pusapopescu2013 In 2008 am facut un imprumut la banca Bucuresti. 30000 lei noi. La aceasta se mai adauga 20000 lei comisioane. Pentru o intarziere de 2 zile a unui comision ... (vezi toată discuția)
Limita maximă de plată pe lună (sulta) Vladimir44 Vladimir44 Este foarte probabil ca eu să am de plătit o sultă fratelui meu în următoarea perioadă. Care este limita maximă de plată pe lună pentru o persoană ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant Parisien Parisien Buna ziua!Sunt girant la un credit luat de sotia mea,in prezent suntem divortati,iar din cauza neplatii creditului mi sa facut poprire pe salariu doar mie din ... (vezi toată discuția)