avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta penala

Buna ziua,in 18.05.2016,in apel o sentinta a ramas definitiva,dar mie nu mi-a fost comunicata minuta,as dori sa stiu cum pot afla minuta deoarece in ce ma priveste pe mine pe portal este incomplect.Multumesc.
Mergeti la arhiva penala si solicitati.
am mai fost si mi-a zis caci dosarul este la motivare
Verificati daca a fost comunicata minuta, dosarul e normal sa fie la motivare.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva - plata cheltuielilor judiciare, sistemul de probatiune cses cses Buna ziua, in data de 03.03.2016 mi-a fost comunicata minuta sedintei penale din data de 29.02.2016 , respectiv condamnarea . In minuta era specificat si ... (vezi toată discuția)
Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta stefan9922 stefan9922 In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta. Ma intereseaza ca sa pot calcula trecerea celor 10 zile cand poate face apel procurorul. Sentinta s-a ... (vezi toată discuția)