avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters390770

Activitate ContSters390770

Răspuns la discuția Acte de proprietate
Adica fosta sotie dupa divort,mai are drepturi?multumesc
Adica fosta sotie dupa divort,mai are drepturi?multumesc
Am inteles de la un avocat ca si-a pierdut drepul pt ca nu a platit pensia alimentara si pt ca nu si a cerut dreptul dupa divort timp de 20 ani.stiu. e complicata situatia...deci credeti ca se poate face ceva? Multumesc
Am inteles de la un avocat ca si-a pierdut drepul pt ca nu a platit pensia alimentara si pt ca nu si a cerut dreptul dupa divort timp de 20 ani.stiu. e complicata situatia...deci credeti ca se poate face ceva? Multumesc
Buna ziua.tatal meu sufera de dementa si tulburare bipolara. Mama mea este tutore pt el,pt ca nu mai poate avea grija de el.as vrea sa facem acte prin curatela. El mai are o alta fiica din alta casatorie si fosta sotie inca mai este trecuta in actele de proprietate pt ca tot a amanat refacerea actelor. Deja sunt 20 de ani de cand au divortat si din cate m-am informat ea nu mai are niciun drept,pt ca nici ea nu a platit pensie alimentara,fata ramanand la el...deci exista vreo sansa de a face acte prin curatela sau investesc bani degeaba? As investi si in modificarea apartamentului,daca as stii ca actele vor fi valabile dupa moartea lui. N-as vrea sa fac acte degeaba.multumesc
Multumesc mult pt raspunsuri! Deci nu este suficient ca am dus acest document la banca si ca ei au notat in sistem ca el nu poate sa ridice pensia fara mama?
Multumesc mult pt raspunsuri! Deci nu este suficient ca am dus acest document la banca si ca ei au notat in sistem ca el nu poate sa ridice pensia fara mama?
Buna tuturor! Am nevoie de ajutor. Tatal meu are probleme de sanatate si din aceasta cauza mama mea a fost numita tutore pt a il reprezenta.problema sta in felul urmator: are cont bancar unde ii intra pensia lunar si pt ca nu are voie sa bea mama a mers cu interdictia judecatoreasca la banca pt ai interzice lui sa mai scoata banii de la ghiseu. 1 luna sau 2 nu a putut ridica banii dar acum desi exista hartie la banca precum ca el are tutore ei ii dau pensia !!!va rog...ce pot face in privinta asta? De ce aceeasi casiera ii elibereaza banii desi stie foarte bine cazul? Au dreptul sa faca asta?? Am de gand sa merg cu politia...credeti ca rezolv ceva?? Multumesc
Răspuns la discuția Contract de intretinere
buna ziua... alta varianta nu am, pt ca nu am banii necesari pt un act de vanzare cumparare, din pacate!!! dar cred ca daca aveti toate dovezile la mana si martori, nu cred ca poate sa faca ceva. ar fi culmea chiar! pai normal ca e mai usor sa vina la impartit averea, decat sa aiba grija de persoana respectiva! mult succes si va rog sa-mi spuneti ce ati rezolvat! multumesc!
Răspuns la discuția Contract de intretinere
Multumesc!