avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie judecatoareasca cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie judecatoareasca cont bancar

Buna tuturor! Am nevoie de ajutor. Tatal meu are probleme de sanatate si din aceasta cauza mama mea a fost numita tutore pt a il reprezenta.problema sta in felul urmator: are cont bancar unde ii intra pensia lunar si pt ca nu are voie sa bea mama a mers cu interdictia judecatoreasca la banca pt ai interzice lui sa mai scoata banii de la ghiseu. 1 luna sau 2 nu a putut ridica banii dar acum desi exista hartie la banca precum ca el are tutore ei ii dau pensia !!!va rog...ce pot face in privinta asta? De ce aceeasi casiera ii elibereaza banii desi stie foarte bine cazul? Au dreptul sa faca asta?? Am de gand sa merg cu politia...credeti ca rezolv ceva?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:19, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca banca nu respecta o hotarare judecatoreasca notificati-o prin executor judecatoresc in opinia mea, este discutabila incadarea in preved.art.287(1)lit.a-g)Noul Cod Penal,probabil art.287(1)lit.c)Noul Cod Penal.
Multumesc mult pt raspunsuri! Deci nu este suficient ca am dus acest document la banca si ca ei au notat in sistem ca el nu poate sa ridice pensia fara mama?
Multumesc mult pt raspunsuri! Deci nu este suficient ca am dus acest document la banca si ca ei au notat in sistem ca el nu poate sa ridice pensia fara mama?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi trebuit sa fie suficient, dar, daca nu este suficient trebuie sa actionati conform raspuns de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul BULANCEA BULANCEA Buna ziua. Cand o persoana are darul alcool-ului si isi da luna de luna pensia toata, sa platesca datoria acumulata la carciuma si in casa nu mai da nimic, ce ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ruxandra-maria ruxandra-maria Daca eu si sotul plecam din tara lasand copilul in grija mamei, trebuie sa mergem la un notar sa o lasam in custodie? Mentionez faptul ca avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alinconstantin Alinconstantin Bună ziua,as dori sa știu dacă nu mai trimit pensia alimentara prin posta și transmit mamei ca pensia o sa o dau copilului la finalul zilei de ... (vezi toată discuția)