Pe titlul de plata emis de anrp figuram 3 beneficiari. Unul este stabilit in strainatate, si din cauza procurilor necesare apar intarzieri. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un titlu de plata individual?
Evaluare despăgubiri
In actele de expropriere apar 3 categorii de teren: arabil, catinis folosit pentru pasune si foc si neproductiv. La evaluare in ce categorie se incadreaza catinisul.
Despagubiri ANRP
Cererea de retrocedare a fost depusa de tatal meu si fratele lui ( bunicii expropriati au mai avut un copil, care la data respectiva era decedat si sotia, unica lui mostenitoare nu a dorit sa depuna cerere). Intretimp a decedat si fratele tatalui meu si apoi si tatal meu. In prezent actiunea este continuata de mina, unicul copil al tatălui meu si cei 2 copii ai fratelui tatalui meu. In acesta situatie in ce cote se imparte corect eventuala despagubire.
In urma efectuarii dezastruase si nefinalizarii lucrarilor de reabilitare termica a blocului, hidroizolatia terasei a cedat. Locuind la ultimul etaj, apartamentul aflat in proprietatea mea a fost avariat, devenind practic nelocuibil (infiltratii majore, igrasie, etc.). Paguba suferita se ridica la circa 8.000-10.000 RON, fara a lua in calcul eventuale daune morale. Am depus reclamatie la primarie si am primit un raspuns pe langa subiect (cunoscutul limbaj de lemn). Ce pot face in aceasta situatie.