avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate mariettastamate

Activitate mariettastamate

Pe titlul de plata emis de anrp figuram 3 beneficiari. Unul este stabilit in strainatate, si din cauza procurilor necesare apar intarzieri. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un titlu de plata individual?
Partaj despagubiri anrp
Doresc sa aflu care este procedura pentru efectuarea partajului in cazul despagubirilor anrp si cam ce costuri implica.
Evaluare despăgubiri
In actele de expropriere apar 3 categorii de teren: arabil, catinis folosit pentru pasune si foc si neproductiv. La evaluare in ce categorie se incadreaza catinisul.
Răspuns la discuția Despagubiri ANRP
Multumesc pentru raspunsul clar si prompt.
Despagubiri ANRP
Cererea de retrocedare a fost depusa de tatal meu si fratele lui ( bunicii expropriati au mai avut un copil, care la data respectiva era decedat si sotia, unica lui mostenitoare nu a dorit sa depuna cerere). Intretimp a decedat si fratele tatalui meu si apoi si tatal meu. In prezent actiunea este continuata de mina, unicul copil al tatălui meu si cei 2 copii ai fratelui tatalui meu. In acesta situatie in ce cote se imparte corect eventuala despagubire.
Daca prin declaratia unica am estimat un venit mai mare decat cel realizat cum se recupereaza diferenta platita in plus.
In urma efectuarii dezastruase si nefinalizarii lucrarilor de reabilitare termica a blocului, hidroizolatia terasei a cedat. Locuind la ultimul etaj, apartamentul aflat in proprietatea mea a fost avariat, devenind practic nelocuibil (infiltratii majore, igrasie, etc.). Paguba suferita se ridica la circa 8.000-10.000 RON, fara a lua in calcul eventuale daune morale. Am depus reclamatie la primarie si am primit un raspuns pe langa subiect (cunoscutul limbaj de lemn). Ce pot face in aceasta situatie.