Despagubiri ANRP
Cererea de retrocedare a fost depusa de tatal meu si fratele lui ( bunicii expropriati au mai avut un copil, care la data respectiva era decedat si sotia, unica lui mostenitoare nu a dorit sa depuna cerere). Intretimp a decedat si fratele tatalui meu si apoi si tatal meu. In prezent actiunea este continuata de mina, unicul copil al tatălui meu si cei 2 copii ai fratelui tatalui meu. In acesta situatie in ce cote se imparte corect eventuala despagubire.
Buna ziua,
Eventuala despagubire se va imparti respectand prevederile codului civil cu privire la mosteniri.
Pentru ca au solicitat despagubiri cei doi frati, despagubirile se vor imparti in mod egal intre cei doi frati solicitanti. Acestia fiind decedati la momentul la care se vor acorda despagubirile, cotele ce le-ar fi revinit celor doi frați daca ar fi fost în viață, vor fi incasate de mostenitorii fiecaruia dintre ei.
Mostenirea
radu1982
am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)