avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters392074

Activitate ContSters392074

buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in concediu de crestere copil ca urmare a absolvirii scolii postliceale sanitare,CCC se termina pe 10 decembrie 2016,iar in septembrie m-am inscris la farmacie.M-ar interesa daca as putea primi CCC fiind insarcinata in luna a 4 a,copilul urmand sa se nasca pe 20 martie 2017.va multumesc
Discuție CCC
buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in concediu de crestere copil ca urmare a absolvirii scolii postliceale sanitare,CCC se termina pe 10 decembrie 2016,iar in septembrie m-am inscris la farmacie.M-ar interesa daca as putea primi CCC fiind insarcinata in luna a 4 a,copilul urmand sa se nasca pe 20 martie 2017.va multumesc
Discuție CCC
buna ziu,ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns?s-a marit CCC de la 2 la3 ani si ce trebuie facut?multumesc
Discuție CCC
buna seara,am si eu o intrebare,exista o varsta maxima pt elevii studenti la zi pt a primi indemnizatia de crestere copil
Discuție vechime cm
buna ziua,am si eu o intrebare,cei 2 ani din CCC se pun la vechime CM chiar daca sunt in CCC ca am urmat o scola postliceala sanitara la zi?va multumesc
Răspuns la discuția indemnizatia de somaj
multumesc mult
buna seara,ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns?sunt in concediu de crestere copil,dar sunt si inscrisa la o scoala postliceala sanitara,medicina,la zi,iar pe 15 august am licenta.Ma intereseaza daca mai pot primi somajul din luna decembrie,deoarece atunci face copilul 2 ani?va multumes,astept raspunsul dvs