avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

buna seara,am si eu o intrebare,exista o varsta maxima pt elevii studenti la zi pt a primi indemnizatia de crestere copil
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:25, 2 August 2016
Nu exista o varsta maxima pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil daca sunt studenta ioanamarcu23 ioanamarcu23 Buna ziua, Am varsta de 23 de ani si momentan lucrez dar din septembrie 2014 voi inceta munca pentru ca voi incepe cursurile de asistenta medicina generala ... (vezi toată discuția)
indemnizatia pentru cresterea copilului pana la doi ani mariax2014 mariax2014 Buna seara, Intrebarea mea este : \'Se acorda , in ce cuantum - indemnizatia\' Avand in vedere urmatoarea situatie : -PFA cu activitatea inceputa in luna ... (vezi toată discuția)
Plata cas - sotie ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la cele de mai jos : - momentan sotia (are 25 ani si 7 luni , deci inca nu a implinit 26 ani , facultate ... (vezi toată discuția)