avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de somaj

buna seara,ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns?sunt in concediu de crestere copil,dar sunt si inscrisa la o scoala postliceala sanitara,medicina,la zi,iar pe 15 august am licenta.Ma intereseaza daca mai pot primi somajul din luna decembrie,deoarece atunci face copilul 2 ani?va multumes,astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: ContSters392074 , utilizator 14:46, 7 Iunie 2016
1. Dupa absolvire va inregistrati la Agentia de Somaj.

2. - Prezentati si dovada ca sunteti in concediu crestere copil (CCC) si vi se suspenda plata indemnizatiei de somaj pana se termina CCC.
- Dupa aceea primiti indemnizatie de somaj.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info Addryana Addryana Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj si concediu pentru cresterea copilului Rentzu Rentzu Daca sotia a absolvit o scoala postliceala sanitara in luna august(scoala cu plata),este insarcinata , urmand sa nasca in luna februarie 2012, poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)