Buna ziua, ce pot sa inteleg din aceasta situatie:
Obiect: proxenetismul (art.213 NCP)
2 inculpati si 4 persoane vatamate
**.**.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: Completul de judecată nr. 2
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: trimite cauza la repartitie aleeatorie
Document: Încheiere de şedinţă
Ce inseamna solutia pe scurt?
Deci acei 2 inculpati chiar au savarsit infractiunea de proxenetism. Ce inseamna ca trimite cauza la repartitie aleeatorie?
Prima sedinta si deja incheiere?
Si daca ma vor actiona in judecata si nu am sa am bani sa achit, ce se va intampla? Chiar nu mai am bani... Cand am lucrat, am avut si am platit... acum chiar nu am, si ca sa imprumut din alta parte, m-as duce in datorii mai mari...
In anul 2015 (iulie) mi-am facut un abonament Orange (Pantera 41, adica 41 euro lunar) achizitionand un iPhone 5c gratuit (oferta abonamentului)
Am achitat pana acum vreo 9 luni, deci 41*9 = 396 euro. De o vreme nu mai am bani sa achit, nu mai lucrez deci nu mai am posibilitate...
Astazi, am primit acest raspuns de la Orange :
"Am verificat situatia si observ ca in data de 12 octombrie 2016 a fost emisa o factura in valoare de 1335.66 lei, suma ce reprezinta daunele de reziliere ale contractului. In acest moment, balanta contului dumneavoastra este de 2079.22 lei.
Inchiderea numarului inainte de terminarea perioadei contractuale implica achitarea unei plati in avans, egala cu valoarea abonamentului lunar fara TVA inmultita cu restul lunilor ramase pana la expirarea perioadei contractuale."
Intrebarea mea este: Ce se intampla daca nu pot achita factura? Chiar nu am bani... Cand am avut am achitat.. acum nu mai am..
Multumesc!
Vreau sa stiu si eu ce inseamna aceasta solutionare? Face inchisioare aceasta persoana sau nu?
"Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 346 alin. 1 Cpp, constată că instanţa este competentă funcţional, personal, material şi teritorial, că a fost legal sesizată cu rechizitoriul procurorului de la PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA ******* nr. 28**/P/2015 privind pe inculpatul ******* - trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, prev. şi ped. de 228 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen., că probele au fost legal administrate şi că actele de urmărire penală au fost legal efectuate. Dispune începerea judecăţii. În temeiul art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi 02.06.2016."