avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutionare proces. Ce verdict este acesta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutionare proces. Ce verdict este acesta?

Buna ziua,

Vreau sa stiu si eu ce inseamna aceasta solutionare? Face inchisioare aceasta persoana sau nu?

"Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 346 alin. 1 Cpp, constată că instanţa este competentă funcţional, personal, material şi teritorial, că a fost legal sesizată cu rechizitoriul procurorului de la PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA ******* nr. 28**/P/2015 privind pe inculpatul ******* - trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, prev. şi ped. de 228 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen., că probele au fost legal administrate şi că actele de urmărire penală au fost legal efectuate. Dispune începerea judecăţii. În temeiul art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi 02.06.2016."

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:30, 3 Iunie 2016
Buna ziua,
Este incheiere de camera preliminara. De ce nu intrebati avocatul ales?
Judecata incepe acum.
Multumesc pentru raspuns.
Pai nu sunt eu acela, este o persoana care mi-a facut rau si ma intereseaza ce pateste. Nu am avocat.

Deci abia incepe procesul? El mai are o pedeapsa cu suspendare, a facut fapta in acest timp de suspendare, ar trebui sa primeasca ani grei, nu?
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
RoyalGG, utilizator
Daca se afla in termenul de incercare si va fi condamnat pt aceasta infractiune, mai mult ca sigur va primi o pedeapsa cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor pt a interpreta o sentinta czs czs buna ziua ma puteti ajuta si pe mine sa inteleg exact ce inseamna : 11.07.2018 Ora estimata: 11:00 Complet: xxx Tip solutie: admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
La ce se refera aicea contestatie in 3 zile ?si aceste contestati cand sunt solutionate ? Puyan Puyan Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen raportat la art. 345 alin. 1 C.pen, respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile invocate de ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - nelegalitatea mijlocului de proba constand in pv de constatare a infractiunii flagrante Stoian91 Stoian91 Buna ziua! Ma aflu in faza de camera preliminara, in cadrul unui dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice (art 336), unde am primit ... (vezi toată discuția)