avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Activitate Flaviu2016

Activitate Flaviu2016

Buna seara,
Am primit astazi o citatie de la diicot-Galati, prin care sa ma prezint la ei.
1. sunt in calitate de faptuitor;
2. sunt urmarit penal "in re" - nu stiu ce inseamna, pentru acces ilegal la un sis. informatic in forma continuata si alterarea integritatii datelor, cf. art. 306, alin. 1,2,3 cod penal cu aplicarea art.35 si art 363 cod penal au plicarea art.35.
3. eu sunt din Bucuresti;
4. ce este de facut, pot sa cer o copie a dosarului penal sa vad si eu ce mi se aduce acolo?
Divort dupa 14 ani, copil minor 10 ani!

Dupa 14 ani de casnicie...urmeaza divortul. Eu, sotia si copilul locuim in apartamentul sotiei(apartamentul este al ei - al sotiei, apartament cumparat inainte de casatorie pe numele ei...). Eu mai am vreun drept la apartament dupa 14 ani de casatorie? Eu in mod normal trebuie sa ma mut undeva in chirie...iar la salariul pe care il am este cam imposibil.
Răspuns la discuția Lovire/Cearta
Urata treba, dpdv a cap. 2 si 3.

Mai mentionez urmatoarele

- in momentul actiunii cearta/lovire eram sub influenta a alcoolului;
- sotia si copilul a fost de fata la toata scena...

P.S. sa inteleg ca eu trebuia sa stau ca o statuie sa inghit toate jignirile + bataia ce mi s-ar cuveni in urma aruncari cu vin pe fata soacrei; ce regret,... daca imi pica fisa, trebuia sa ma ridic si sa plec inainte ca tot scandalul sa ia mai multa amploare
Discuție Lovire/Cearta
Cearta in familie

Buna ziua,

de curand(sambata seara) am avut o noua cearta in familie(problemele au inceput inainte de a ma casatori...), intre mine si soacra-mea; dupa ce ma jignit la greu, m-a facut in toate felurie, i-am aruncat in fata un sfert de pahar cu vin...apoi i-a a inceput sa dea in mine...m-am saturat si i-am dat si eu una. Acum ea vrea sa depuna plangere la Politie, sa scoata certificat de la IML si sa ma dea in judecata pentru o mica umflatura. Ce pot pati in cazul de fata? eu unul m-am saturat de tot balamucul pe care il am de cand m-am casatorit. Este pentru prima oara cand am de-a face cu asemenea cazuri. Nu m-am batut cu nimeni in viata mea, si am ajuns sa ma bat cu soacramea...:(

Multumesc.
am scos extrasul de carte funciara - surpriza, individul Toni, a vandut deja imobilul altei persoane
Va multumesc frumos pentru raspuns
Multumesc mult,

apartamentul nu l-am vandut, l-am cumparat impreuna, eu fiind uzufructar si tatal proprietar nud, este posibil ca tata sa fi semnat ca pierde apartamentul intrucat nu a achitat cei 2000 lei in termen de doua saptamani. Luni am sa depun actele pentru eliberare de extras de CF, am depus si plangere la politie, urmeaza sa primesc raspuns.
Pe data de 05.05.2016, orele 20.15, am fost informat de către o persoana care doreşte să şi pastreze anonimatul (vecină cu Tata), ulterior de colegii de munca unde tata îşi desfăşoară activitatea, cum că tatăl meu a “pierdut” casa ( un apartament situat în Floreşti)

Menţiune – Tatal meu, în vârstă de aprox. 71 de ani este debil mintal, certificare prin adeverinţă de la medic psihiatru.

Ce s-a întâmplat de fapt: In urmă cu vreo doua săptămâni, o cunoştinţă a tatălui meu (nu cunoaştem în prezent nici adresa de domiciliu a acestuia nici numărul de telefon, nici numele real al persoanei) s-a oferit să-l ajute în vederea redeschiderii curentului la apartamantul din Floreşti (alimentarea apartamentului cu energie electrică s-a sistat deoarece nu s-a plătit timp de cateva luni), spunându-i că el poate rezolva mai repede situaţia, cunoscând pe cineva la Enel, astfel i-a solicitat tatalui meu contractul de vânzare-cumpărare al apartamentului şi buletinul acestuia pentru a merge sa rezolve situatia de mai sus.

Dupa câteva zile, acest individ, s-a reîntâlnit cu tatal meu în vederea predării documentelor amintite – la data întâlnirii, acesta nu i-a predat decât buletinul, obligându˗l să elibereze apartamentul întrucât ar putea demonstra cu acte că tata i-ar fi vândut lui garsoniera pentru suma de 10,000 EUR. (Tata, nu a vândut garsoniera, nici nu a semnat nimic legat de vânzarea garsonierei, de altfel nici nu ar fi putut fără acordul meu şi suferind de afecţiunea de care v-am mentionat). o alta ipoteza pe care am aflat-o de la colegii de munca ca s-a imprumutat de suma de 2000 lei, tot de persoana tomy, care la inselat (din paragraful anterior) si a semnat un act prin care se obliga sai returneze in termen de doua saptamani banii, daca nu urma sa piarda apartamentul.

Deasemenea, aşa numitul Tomy i-a propus tatalui meu ca sa mai calmeze lucrurile, sa-i cupere o casă la ţară, sau un teren în schimbul apartamentului.

Pe tata la scos afară din apartament cu tot cu mobila, în prezent în apartament locuiesc niste oameni cu chirie, băgaţi de catre Tomy. Iar tata, stă la o cunoştinta de-a lui.


Mai menţionez următoarele:

- In contractul de vanzare - cumparare al apartamentului, sunt trecut eu si sotia cu drept de uzufruct viager, iar tata este cu dreptul de nuda proprietate;
- respectivul, Tomy a mai precizat cum ca şi eu as fi semnat pentru viderea apartamentului (eu nemaiajungând la Cluj, de cel puţin doi ani !)


Intrebarea mea este: daca tata, in calitate de prop. nud, si debil mintal (detin adeverinata de la medic-psihiatru) poate vinde/instraina apartamentul, cata vreme eu in calitate de uzufructar viager, sunt in viata? pot sa mai recuperez apartamentul si cum? am depus si plangere la politie astept raspunsul de la ei...