avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan84

Activitate Bogdan84

Buna seara
Îmi cer scuze in primul rând dacă nu am scris unde trebuie . Problema in cazul meu este in felul următor undeva in anul 2006sau 2007 am făcut un credit de nevoi personale pe care nu am putut achita in totalitate după aproape 6 ani am primit de la un executor o citație precum ca mai dat in judecat ai M am trezit cu poprire pe salariu am făcut o contestație pe baza ca acest credit sa prescris aceasta contestație am câștigat-o in instanța și poprire pe cont a fost ridicată acum banca a făcut apel din câte știu după termenul de 15 zile in care la avut la dispoziție acum tribunalul din Giurgiu le-a dat câștig de cauza lor ce a-și putea face in continuate dacă mai exista vor șansa sa fac contestație .asi dori ajutor din parte cuiva care a mai întâlnit aceasta problema
Va mulțumesc
Buna ziua si scuze daca deranje cu aceasta problea care este in feluel urmator incerc sa eplic cat mai pe scurt
Am avut un credit nu la-ma mai achitat banca ma executat silit am facut cotestatie la acea executare pe motiv ca acesta sa prescris ,( de la ultima plata a ratei si pana am primit istitare ca ma executa silit au trecut 9 ani suma pe care o am acum de plata este de 3 ori mai mare decat creditul initial ) aceasta cotestatie am castigato in instanta dupa 5 luni de la data incheieri procesului cu banca am primit de la tribul o hartie precum ca acestia au facut apel .
Rugainte daca este cineva care ma poate ajuta
multumesc
Răspuns la discuția poprire executorie salariu
ma poate ajuta cineva inlegatura cu intocmirea unei contestati in privinta executari de poprire pe cont
Buna ziua
Am avut un credit la o banca din anu 2006 am platit timp de 2 ani rata dupa caream fost in imposibilitatea de a mai plati intre timp am schimbat mai multe locuri de munca, in momentul de fata sunt angajat la o firma din Bucuresti . Astazi am primit un sms de la banca unde am contul de salariu precum ca in data de 03.06 2016 s-a instituit poprire executorie contul find blocat ce pot face in continuare