avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit din 2007, contestatie pierduta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit din 2007, contestatie pierduta in apel

Buna seara
Îmi cer scuze in primul rând dacă nu am scris unde trebuie . Problema in cazul meu este in felul următor undeva in anul 2006sau 2007 am făcut un credit de nevoi personale pe care nu am putut achita in totalitate după aproape 6 ani am primit de la un executor o citație precum ca mai dat in judecat ai M am trezit cu poprire pe salariu am făcut o contestație pe baza ca acest credit sa prescris aceasta contestație am câștigat-o in instanța și poprire pe cont a fost ridicată acum banca a făcut apel din câte știu după termenul de 15 zile in care la avut la dispoziție acum tribunalul din Giurgiu le-a dat câștig de cauza lor ce a-și putea face in continuate dacă mai exista vor șansa sa fac contestație .asi dori ajutor din parte cuiva care a mai întâlnit aceasta problema
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua- cont blocat pentru un credit posibil prescris capalau capalau Am si eu o problema.................. in anul 2008 am facut un imprumut la banca de nevoi personale......... din cauza problemei financiare nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Retea de persoane faceau credite false romeo_sms romeo_sms buna ziua, am o intrebare la doreste sa ma ajute:mama sta in casa tatalui sau care a decedat acum 3 ani.poate fi ea executata silit pentru un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)