Nu am dividende, dar am mici economii la banca din salariul soțului. Iar când zic mici sunt chiar mici, alții câștigă atât într-o luna. In acest caz are rost sa fac contestație în termen de 45 de zile asa cum scrie in decizia de impunere?
Cum poti verifica daca ai fost asigurat la CNAS in trecut? De exemplu in anul 2015, nu in prezent. Si de ce am primit prin posta un plic de la ANAF cu "Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate" pe anul 2015, prin care mi se solicita plata unei anumite sume de bani, acum in anul 2019, cu toate ca sunt coasigurata dupa sotul, avand continuitate de mai bine de 10 ani incoace? Cum se poate solutiona aceasta? Tin sa mentionez ca suma respectiva trebuie platita in termen de 60 de zile de la data primirii plicului.
Care este legea care permite medicilor de familie sa isi detaseze asistentele medicale in spital? Acestea ajungand sa lucreze in spital fara sa dea niciun concurs, iar apoi cand urmeaza sa se scoata posturi la concurs "personalul spitalului avand prioritate".
In cazul preluarii unui praxis de medicina de familie, poate noul doctor, persoana fizica sa faca angajari? Sau trebuie sa-si infiinteze propria firma si sa faca angajari doar ca persoana juridica autorizata?