Buna ziua. Am un apartament proprietate comuna cu fostul sot in care locueste el. Parintii mei au dreptul sa intre in casa fara acordul lui? Va multumesc.
Buna ziua. Fostul sot a scos bani din banca in timpul casniciei fara sa stiu si la codebitor unde apar eu a semnat in fals. Intre timp a achitat creditul . As vrea sa stiu daca mai pot sa il dau in judecata .Va multumesc .
Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am doar drept de a locui ?
Buna ziua . As vrea sa deschid partajul cu fostul sot dar nu sint lamurita cine plateste cheltuielile de judecata. Ce inseamna sa pierzi procesul de partaj Va multumesc frumos.
Ultima oara cind am fost in locuinta a fost acum un an. Locuiesc in alta localitate. Am o singura prietena care m-ar putea ajuta dar ea nu a fost in locuinta doar de vre-o doua ori. Daca el aduce martori ca nu au existat bunurile respective mai am vre-o sansa?
Buna ziua. Sint divortata de citeva luni si as vrea sa fac partajul. Nu mai locuesc de 4 ani in apartamentul comun cu sotu si nici in aceasi localitate.Intre timp el a inceput sa vinda din bunurile comune. As vrea sa stiu daca pot sa il acuz de furt si cum pot sa imi recuperez bunurile. Va multumesc.